logo Sittard-Geleen
A A A
logo

Wilt u aan één van de onderstaande activiteiten deelnemen voer dan hier uw persoonlijke code in, deze staat op de kaart die aan u is toegezonden; u kunt deze code slechts éénmaal gebruiken.

Toegangskaart aanvragen

 
lions

Bezoek een wedstrijd van OCI-LIONS

Voormalig landskampioen OCI-LIONS hoort al jaren bij de beste teams van Nederland. Hun wedstrijden staan altijd garant voor spannende topsport. Dankzij de belangeloze medewerking van OCI-LIONS, kunt u aanwezig zijn bij één van hun wedstrijden.

logo
fortuna

Bezoek een wedstrijd van Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is natuurlijk bij iedereen in Sittard-Geleen bekend. Sinds seizoen 2018/2019 speelt onze club weer actief op het hoogste niveau in Nederlandse professionele voetbal: de Eredivisie. Dankzij de belangeloze medewerking van Fortuna Sittard, kunt u een ticket krijgen voor de wedstijd op: zaterdag 25 april 2020, 18.30 uur Fortuna Sittard - AZ

logo
mantelzorg

Mantelzorgverwendag- 10 november 2019

Op zondagmiddag 10 november kunt u deelnemen aan een 'Mantelzorgverwenmiddag' in de Hanenhof in Geleen. Laat u tijdens deze zondagmiddag culinair verwennen met kleine hartige en zoete hapjes. Daarnaast kunt u genieten van live entertainment en muziek. Tot slot kunt u ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers én kennis op doen op een kleine informatiemarkt.

domijnen

Een theatervoorstelling bij De Domijnen

De Domijnen is dé culturele instelling in Sittard-Geleen. Er zijn activiteiten voor iedereen in de regio om kunst en cultuur stimuleren en nog aantrekkelijker maken. Dankzij de belangeloze medewerking van De Domijnen, kunt u kiezen uit één van hun voorstellingen.

logo
lions

Thuiswedstrijd van Microz Eaters

Voormalig landskampioen Microz Eaters hoort al jaren bij de beste ijshockeyteams van Nederland. Dankzij de belangeloze medewerking van de Microz Eaters, kunt u vanaf een staanplaats aanwezig zijn bij één van hun spannende wedstrijden.

logo
vvv

De VVV Cadeaukaart. Altijd welkom, van winkel tot web

Met de VVV Cadeaukaart van € 15,- euro heeft u de keuze uit duizenden winkels en webshops. Maar u kunt deze ook besteden bij attractieparken, wellness of musea. Daarmee is de VVV Cadeaukaart de Nr.1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland.

logo